joi, aprilie 03, 2008

Doi oameni

am in minte o idee atat de clara asupra a doi oameni fericiti.
da sunt absolut sigura ca asa arata:
se tin de mana si se plimba prin parc,rad,vorbesc,se uita unul la altul si zambesc,se saruta si merg mai departe.
asa trebuie sa arate doi oameni.
seara cand ajung acasa trebuie sa puna putina muzica sa isi aprinda care o tigare si sa stea la o barfa cu niste prieteni sau singuri,oricum se simt bine unul cu celalalt.
incepusem cu idea mea despre ei ,oook cam asa imi imaginez eu dar vad pe strada doi oameni intre alti 6 si ii aud cum striga unu la altul "iubi","puiut" eu raman cu un wtf mare pe fata si ma uit in continuare....ooook si unde ma-sa sa dus....adica ok ei se distreaza si sunt cu prietenii dar stati dracului unu langa celalalt.
bine . vazand din ce in ce mai multi oameni certati si care sunt impreuna la distanta [din alte orase,cu putin timp liber...] genul de oameni care se vad de 3 ori intro luna cu 4 saptamani miam format o idee si despre acesti oameni a fost usor :)
deci ar arata cam asa:
parc.doi oameni se tin de mana in cealalta mana fiecare isi tine mp3u [si e mp3 nu mp4 si nici Ipod!] asa asculta muzica,le place muzica,cand ajung acasa dau drumul la muzica si isi aprind tigarile,ce fac? asculta muzica,destul de rar se intampla sa cheme prieteni care aduc boxe puternice si atunci asculta muzica impreuna,se distreaza.reveninde decui ei sunt in parc,ascultand muzica,nu isi vorbesc sunt prea obositi,nu rad au griji ce ii apasa zilnic [da ok si tre sa fi cu curu in sus chiar si cand esti cu persoana cica iubita si asculti muzica??! muzica pe care vrei tu sa o asculti exact atunci ca daca nu iti place melodia ai next : ] si o vezi pe ea cum se uita insistent la el dar el nu ii simte privirea,e ocupat sa asculte muzica,intrun final se intoarce cu fata la ea isi da jos o casca si spune pe un ton agresiv "cei?"
ea isi da jos ambele casti apasa butonul off si intreaba "mergem?"
se duc acasa si constata cu nu mai au baterii la mp3 incep sa injure si se duc pana la magazin fara a se tine de mana,"4 baterii va rog" si pleaca acasa.
seara cheama cativa prieteni aprind tigarea si danseaza.

2 comentarii:

v2irus spunea...

Foarte adevarat...din pacate.

Happilici spunea...

cateodata imi pare cunoscuta povestea asta. si stii... totul se intampla dintr'o prostie. cearta in sine e o prostie. ar trebui sa fim mai atenti la lucrurile frumoase, ar trebui sa zambim ca putem sa iesim impreuna, sa ascultam muzica impreuna, putem sa fim fericiti impreuna.
Dar nu. noua ne place si cearta... pacat de lucrurile frumoase care ne inconjoara, iar noi nu le vedem pt k suntem suparati...